Home Remorci apicole
Remorci apicole
Remorci apicole PDF Imprimare Email
Remorci apicole
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Februarie 2011 14:52
Remorcile apicole sunt formate dintr-o remorca normala adaptata pentru a transporta stupi de albine. Acestea sunt de diferite dimensiuni, de la remorci apicole trase de catre autoutilitare pana la cele trase de camioane .

Cu ajutorul remorcilor apicole putem transporta stupii impreuna cu albinele catre mai multi regiuni, pentru a asigura albinelor materie prima pentru crearea a diferitelor sortimente de miere, de tei de salcam si altele.

Mierea a fost inca din antichitate cel mai important produs obtinut de la stupii de albine. Este nutritiva pentru tine: O alegere mult mai sanatoase decat produsele prefabricate sau indulcitorii altificiali, care nu au nici un fel de vitamine sau nutrienti, mierea contine multe vitamine cum ar fi B6, tiamina, niacina, riboflavina, acid pantotenic si a anumitor aminoacizi. si minerale, inclusiv calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zinc.

Atfel ca pentru obitinerea unei miere de mai buna calitate albinele dumneavoastra trebuiesc transportate in locuri speciale unde pot imbunatati productia mierei. Aceasta poate fi realizata cu ajutorul unei remorci apicole.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com